OVK Sölvesborg - i3acho
logo

OVK Sölvesborg

Fastighetsägare i Sverige är enligt lag ansvariga för att den obligatoriska ventilationskontrollen, även kallad OVK, utförs. Sedan drygt 20 år tillbaka skall OVK noga genomföras efter angivna tidsramar som den så kallade OVK-besiktaren anger och som baseras på fastighetens föreskrifter för ventilation. Om du skall genomföra OVK i Sölvesborg krävs en OVK-certifierad person. I3AHCO Service erbjuder OVK i Sölvesborg med marknadens främsta experter inom området. Vi utför en noggrann och precis funktionskontroll som dokumenteras in i minsta detalj i en full rapport av ditt ventilationssystem.  Vi rapporterar enligt föreskrifter huruvida fel eller brister föreligger och rekommenderar åtgärder som måste vidtas från vårt besiktningsdatum. Genom oss kan du vara helt säker på att du får en perfekt utför OVK-besiktning.

Ökad efterfrågan efter OVK i Sölvesborg

Under senaste de två decennierna har det svenska inomhusklimatet blivit betydligt bättre, mycket tack vare det att OVK börjat efterföljas. Även om tendensen går mot ett högre medvetande om luft och ventilation för inomhusmiljöer i Sverige så finns ett ständigt behov av expertis inom området. Flera fastighetsägare efterfråga OVK i Sölvesborg och vi har märkt att det finns ett starkt behov av våra tjänster i staden. Före 2015 är det sagt att alla byggnader i Sölvesborg och i övriga Sverige skall ha ett säkrat och dokumenterat ventilationssystem. Detta hjälper vi gärna till med – det är bara att höra av dig till oss, vi står alltid till din tjänst.

Ett pålitligt och kompetent alternativ

Vi har varit med länge i branschen och har under våra många verksamhetsår i Sydsverige blivit ett eftertraktat och omtyckt alternativ. Vi har investerat hårt i utbildning och kompetensutveckling och det gör oss i alla lägen till ett pålitligt och kompetent alternativ. I vår bransch gäller det att alltid ligga i framkant och följa industriutvecklingen för var dag som går. Det gör vi på ett genuint och passionerat sätt, vi älskar nämligen det vi arbetar med.

Samtliga av våra besiktningsmän är fullt certifierade och innehar de högsta tänkbara behörigheten (K-behörighet) enlgit Swedcert. Det råder knappast något tvivel om att vi är ett glasklart alternativ om du behöver hjälp med OVK i Sölvesborg.

Hör av dig till oss idag

Behöver du hjälp med OVK i Sölvesborg? I så fall är du hjärtligt välkommen att höra av dig till oss redan idag . Vi är fullt bemannade med industrins kunnigaste personal som tar hand om dig och svarar på allt du undrar över. Varmt välkommen till oss.